טיפולים חדשים בארץ לגידולים נוירואנדוקריניים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/12/2011 | 08:01 | מאת: משה

שלום דר' גרוזינסקי אתמול שודרה בחדשות ערוץ 2 כתבה על אודות טיפולים חדשים- רדיואקטיביים- לגידולים נוירואנדוקריניים , שניתן לקבל עתה בארץ , כאשר עד עכשיו ניתן היה לקבל רק בחו"ל. האם תוכלי לפרט בבקשה באיזה סוג טיפולים מדובר והיכןוכיצד ניתן לקבלם. תודה רבה משה

ערב טוב, אתמול בחדשות ארוץ 10 דובר על טיפול באנאלוג רדיואקטיבי לסומטוסטטין (Lutetium-Dotatate) אשר ניתן לקבל אותו כעת במסגרת של יחידה לגידולים נוירואנדוקרינים אשר נמצאת בבי"ח הדסה עין כרם בירושלים. הטיפול מתאים לחולים עם גידולים נוירואנדוקרינים אשר "קולטים" בבדיקה של גילוי קולטנים לסומטוסטטין ע"ש Ga68-DOTANOC-PET-CT. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים