בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

11/10/2011 | 12:47 | מאת: מירב

היי... אני נמצאת בחודש הראשון להריוני, עשיתי בדיקה בבלוטת התריס שאני סובלת מזה כבר 4 שנים. התוצאה האחרונה הייתה 4.7. האם זה מסוכן? הבנתי שזה כנראה מהכדורים החדשים כי לפני חודש וחצי שעשיתי בדיקות היה לי 3.4. אנא ממך עזרי לי. תודה רבה :)

מירב, שלום, בד"כ במהלך ההריון המינון של אלטרוקסין עולה בהדרגה. מטרת הטיפול היא רמת TSH עד 2.5. את צריכה להעלות מינון האלטרוקסין בהתאם להמלצת רופא האנדוקרינולוג המטפל, עם מעקב בדיקת TSH פעם בחודש. ממליצה בעתיד לפנות לאתר של אנדוקרינולוגיה, כאן בעקרון אני עונה לשאלות קשורות לגידולים נוירואנדוקרינים בלבד. בברכה, בהצלחה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים