פסים אדומים בקפלים- גידול נוירואנדוקריני?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/04/2011 | 21:46 | מאת: אמיר

שלום רב, מזה תקופה ממושכת שאני מבחין באודם (לא מגרד) בקפלי הבטן או באיזור מפרק כף היד לסירוגין. התופעה מופיעה בהתקפים של מס' דקות וחולפת עצמונית. יש לציין שעברתי בירור הכולל: בדיקת CgA (נובמבר 2010)-תוצאה 100 (נורמה עד 98), NSE (דצמבר 2010)- תוצאה 17.8 (נורמה עד 17), מיפוי GA 68 DOTATOC PET CT (אסותא-דצמבר 10)-ללא ממצא פתולוגי, איסוף שתן ל-HIAA 5-תקין. מה משמעות ממצאים אלו והאם עליי להמשיך בירור אנדוקריני וכיצד? האם ייתכן וקיים אצלי גידול שלא נראה בבדיקת הדמייה זו? האם קיימת בדיקת הדמייה רגישה יותר לזיהוי הגידול??? תודה, חג שמח וכל טוב!!!

לום רב, הסבירות שישנו גידול נוירואנדוקריני היא נמוכה ביותר. ממליצה להתיעץ עם רופא מומחה באלרגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים