גידול בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/12/2010 | 08:52 | מאת: אריק

דר' גרוזינסקי שלום. לאימי בת 58 אובחן גידול באונה ימנית של בלוטת התריס וכמו כן מספר קשרים. לאחר דגימת תאים אובחן שמדובר בגידול פוליקולרי שפיר. ברצוני לשאול : 1. האם הטיפול מחייב ניתוח? אם כן, מה הדחיפות שיש לבצעו? 2. מהי תקופת ההחלמה והאם נדרש טיפול לאחר הניתוח? 3. מהו המרכז הרפואי המתמחה בניתוחים מסוג זה בארץ ? תודה רבה אריק

לום רב, השאלה לא קשורה לגידולים נוירואנדוקרינים, ממליצה התיעצות בפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים