עזרה בפיענוח אבחנה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/06/2008 | 17:31 | מאת: קסניה

שלום רב, אני חיילת בת 20 ויש לי חשש לגידול בפארותיס.עברתי 3 פעמים בדיקת FNA אך ללא הצלחה. לאחרונה, ביצעתי בפעם נוספת FNA אך הפעם בהשגחת US. היום קיבלתי את האבחנה, אך הרופא הצבאי שלי לא ידע לפענח אותה וכרגע אני מופנית לרופא אא"ג מומחה. עד אז, אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי בפענוח האבחנה אני אשמח. האבחנה היא: 1.cellular aspirate composed of cohesive, uniform epithelial cells. 2.cytological features may represent apithelial tumor with large cells AND low nuclear grade.mixed tumor can not be ruled out. בתודה מראש.

שלום רב, הייתי מאוד רוצה לעזור אבל מדובר בבעיה לגמרי לא קשורה לאנדוקרינולוגיה, לכן אני ממליצה לך להתיעץ עם הרופא הצבעי/רופא א.או.ג. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים