אחרי ניתוח כריתת קרצינומה מבלוטת הפרתיירואיד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/09/2010 | 12:24 | מאת: אני

שלום, אבי, עבר את הניתוח לפני כחודש, recurrent lt parathyroid carcinoma בסיכום האשפוז רשום ND level 3-4 ' 6 לא כל כך ברור לי אם יש גרורות ובאיזה שלב זה. עוד דבר, קליטה מוגברת - זה גרורות? רשום קליטה מוגברת בעצמות הגולגולת, קליטה נכרת בשלד המרכזי והפריפרי והגדלה של הכליות עם קליטת יתר בקורטקס. אבי לא כל כך משתף אותנו במה שהוא עובר וקצת קשה להבין מה קורה איתו. אשמח להבין איך לנהוג איתו ולמה לצפות תודה מראש

שלום רב, השאלה שלך מאוד מורכבת כאשר הפרטים הם מעטים. ממליצה על התיעצות במסגרת המרפאה לגידולים נוירואנדוקרינים בצורה מסודרת - או לחלופין, להתעדכן אצל הרופא המטפל במחלה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים