איסוף שתן לקטכולמינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/09/2010 | 09:26 | מאת: תמר

שלום רב, בגלל דפיקות לב מואצות ללא מאמץ , נשלחתי לאיסוף שתן. תוצאות: dopamin-u sample 78.54- dopamin 24h 143.73- epinephrine-u sample מתחת לסף רגישות- - " - 24 לא ניתן לחישוב- norepi-urine sample 9.72- . norepi-urine24 17.79- remarks (general order comments remarks (general נפח 1.83 הבדיקה נעשתה לאיתור פיאוכרומוציטומה נ.ב. לפני שנתיים עשו לי סי.טי בבטן עם חומר ניגוד שהיה תקין.(יש לי תנולות על כאבים בצד ימין של הבן העליונה) אודה לך על תשובתך לגבי הערכים של הבדיקה. -

שלום רב, האיסוף שתן נירא תקין. ממליצה המשך מעקב של רופא מטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים