גוש בכליה השמאלית

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

20/07/2010 | 19:21 | מאת: משה כהן

בעקבות כאבים במותן ימין ערכו לי בדיקת אולטרסאונד ובדיקת סי.טי ומצאו: בסי.טי נכתב: "בקדמת הכליה השמאלית נצפה גוש עגול בעל צפיפות בלתי הומוגנית בקוטר 8ס"מ עם מרכז היפו-אינטנסי, התהליך חשוד לשאת ראשונית (RCC)" באולטרסאונד נכתב: "כליה שמאלית - ציר אורך 12.7 ס"מ, בקוטב התחתון הודגם SOL סולידי בגודל 8.9*6.2*6.9 ס"מ מאותו רגע אני בלחץ!!! סרטן? צ'סדטה?, גוש שומן? מה זה?!!!! נא עזרתך הדחופה

שלום רב, לצערי השאלה לא קשורה לנושא של הפורום, אנא לפנות לאורולוג, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים