קישרית בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/07/2010 | 19:15 | מאת: המודאגת

בסיטי פט שביצעתי בעקבות סרטן שד שהתגלה לאחרונה, נמצאה קליטה פתולוגית שלFDG בעוצמה גבוהה בקישרית של 1.5 ס"מ באונה השמאלית של בלוטת התריס.אני ממתינה לתור לאולטרה סאונד ו-FNAץבינתיים ביצעתי בדיקום דם:TSH-3.85 ו-FT4-14.7 ו-FT3-4.52.האם לפי הבדיקות אפשר להבין באיזה סוג מדובר?

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום, הבדיקות מצביעות רק שתפקוד בלוטת התריס הוא תקין, ואת צריכה להשלים ניקור FNA מהקשרית הקולטת. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

23/07/2010 | 12:06 | מאת: המודאגת

אני אמורה להתחיל בהקרנות לסרטן השד,ותשובת הביופסיה היא ' .ONSISTENT WITH PAPILLARY CARCINOMA OF THYROID השאלה היא מה הדחיפות להוריד את הגידול ואם אפשר קוקם לבצע הקרנות .אודה על תשובתך והתייחוסתך לדחיפות הטיפול.

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים