טיפול ביוד רדיואקטיבי לייצוב מצב של היפרתאירוד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

04/05/2010 | 08:21 | מאת: אביטל

אני בת 29, הולכת לעבור טיפול ביוד רדיואקטיבי שבוע הבא, אחרי כ-5 שנים שבהם אני מטופלת במרקפטיזול לאיזון תפקודי הבלוטה ממצב של היפר. רציתי לדעת אם טיפול כזה יכול לפגוע בפוריות שלי, וביכולת שלי להיכנס להריון מאוחר יותר. ואם כן האם זה משהו שהיו אמורים להביא לפני על מנת להחליט לגבי המשך הטיפול. ללא קשר לשאלתי, אני מודה שאני לוקה בערפל, ולא הביאו בפני את האינפורמציה הדרושה להכנה שלי לפני ההליך. (לא רופא המשפחה, ולא הרופא המומחה)

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא הפורום, אנא לפנות לאנדוקרינולוג המטפל, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים