תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

13/03/2010 | 06:53 | מאת: שולה

מטומטופלת בבלוטת התריס-תת פעילות, בדיקה תקופתית העלתה תוצאות אלה: THYROGLOBULIN AB 3000. ANT INUCLEAR AB POS. מבינה שהבדיקות אינן תקינות, כמובן קבעתי תור לרופא מומחה בנושא,מקבלת אלטרוקסין 100 1 ליום ובשבת 2. רק עד שאלך אודה אם אוכל לקבל הסבר פשוט. האם יש לי טפיל?גידול?משהו שנחשב למסוכן?ממה זה קורה? ממתינה לתגובה מהירה. יום טוב והמון תודה.

שלום רב, השאלה לקשורה לפורום של גידולים נוירואנדוקרינים, ממליצה להתיעץ עם הרופא האנדוקרינולוג בק"ח, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים