גידול פפילרי בתיירואיד ו HIFU

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/03/2010 | 05:29 | מאת: אורי

לד"ר סימונה שלום התגלה אצלי קרצינומטוזיס של התיירואיד באונה הימנים במוקד של 1.2*0.6 מ"מ ובFNA התגלו קבוצות פפילאריות של תאים פוליקולאריים ואני מועמד לכריתה רצית לשאול האם שמעת על טיפול HIFU – High Intensity Focused Ultrasound לסוג כזה של בעיה והאם יש מיהו בארץ שעושה אתו או שאת מכירה בחו"ל אודה מאוד לתשובתך

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא של הפורום, ממליצה על התיעצות עם האנדוקרינולוג המטפל, לפי התוצאה של הניקור, נירא שצריך לבצע כריתת בלוטת התריס. לא שמעתי על הטיפול שהוזכר בשאלה, בברכה, ד"ר גרוזנסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים