בירור תוצאות אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/01/2010 | 10:19 | מאת: ג

שלום, הופניתי לבדיקת אולטראסאונד בעקבות בלוטות לימפה מוגדלות כחלק מהבדיקה מצאו גם שמשהו לא בסדר עם בלוטת המגן. עשיתי בדיקת דם לפני חודשיים והכל היה בסדר בבלוטת המגן - אף פעם לא סבלתי ממשהו שקשור אליה. הממצאים מהאולטרסאונד: בשרשרת ג'יגולרית דו צדדי ותת ליסטי הודגמו מספר בלוטות לימפה מוגדלות עד 2.4 ס"מ עם מבנה סומוגרפי שמור. ממצא לוואי מרקם מגורגר של בלוטת מגן, קשר בגודל כ- 1 סמ"מ לא מוגדר היטב בחלק עליון של אונה ימנית של בלוטת המגן. אפשר לדעת מה זה יכול להיות? גם בלימפה וגם בבלוטת המגן ואולי יש קשר? תודה רבה!

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא של גידולים נוירואנדוקרינים, אנא לפנות להתיעצות של רופא אנדוקרינולוג בק"ח, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים