פעילות יתר בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/05/2008 | 10:15 | מאת: אפרת

שלום רב מה יכולים להיות הגורמים לפעילות יתר פתאומית של הבלוטה?? אני בת 40 מעולם לא סבלתי מתופעה זו אולם לפני כחודשיים עברתי ניתןח לפרסקופי להוצאת הריון חוץ גופי ושבוע לאחר מכן עברתי גרידה להורדת העובר הרחמי ( הריון הטרוטופי) יש לציין כי גופי עבר טראומה הגעתי לבית החולים עם דימום פנימי כאשר החצוצרה הימנית פרוצה ומדממת מאז שבועיים לאחר מכן וחודש לאחר תשובת הtsh היתה 0.03 ולעומת זאת t3 t4 תקינים לחלוטין האם טראומה כמו זו שעברתי יכולה לגרום לזעזוע של הבלוטה??? ואם כן כמה זמן לוקח אם בכלל להשתקם?? אגב אין לי תסמינים של פעילות יתר כלל. תודה מראש

שלום רב, הפורום הזה עוסק בעיקר בגידולים נוירואנדוקריניים, ולכן אני ממליצה להפנות את השאלה לרופא המטפל או לאמדוקרינולוג. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים