שאלה חשובה מאודדד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

30/12/2009 | 21:35 | מאת: יוגב

00528בניקור שבוצעה לאמי, נמצא כך: " בנקור טירואיד אונה שמאל תחת סונר הוצא חומר דל קולויד שהכיל קבוצות של תאים פוליקולרים, חלקם עם גרעינים פוליפולואידים, שגשוג של תאי הרטל ולימפוציטים פזורים ובקבוצות עם סימני הרס ובצורת מרכזי נבט. מתאים להשימוטו עם שגשוג של תאי הרטל. מומלצדת בדיקת נוגדנים". הומלץ לה לבצע לבצע ניתוח להסרת הבלוטה. בבקשה ארצה לקבל את דעתך מה עליה לעשות, מה בדיוק מראה הממצא הזה, באיזה מצב אמי נמצאת כרגע? תודה רבה

שלום רב, השאלה שלך לא קשורה לנושא של הפורום, אנא לפנות ליעוץ אנדוקריני בק"ח, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים