גוש באדרנל הימני

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/11/2009 | 15:11 | מאת: אריאלה

בבדיקת אולטרסאונד רגילה,גילו לי גוש סולידי באדרנל הימיני בגודל 3 ס"מ . האם זה מצריך בדיקת סיטי בטן ?

כן, בדיקת ה-CT תעזור לאיפיון מפורט יותר של הגוש. ממליצה גם על השלמת בירור להפרשת יתר לפי יעוץ של אנדוקרינולוג בק"ח. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

01/12/2009 | 12:12 | מאת: יפה שלו

בבדיקת c.t התגלה גוש בגודל 22 מ,מ לאיזה רופא עלי לפנות להמשך אנדוקרינולוג או אורולוג מה ההבדל ביניהם? וכיצד אפשר להסיר את הגידול ללא פתיחת בט

15/06/2013 | 13:43 | מאת: יהודית לוי

הובחנתי בתסמונת הדאבת, האם יש קשר לאדנומה שנתגלתה ב2008 בגודל 1ס"מ , יהודית 0502110441

04/01/2022 | 12:46 | מאת: אידה

בבדיקת Ct לפני שנה, נמצא בבטן העליונה מודגמת אינצידנטלומה בגודל 22 מ״מ באדרנל הימני.מאחר ועברתי תקופה קשה במשפחה, מוות והתאבדות, לא היו בי כוחות נפש לטפל בממצא . בהסטוריה הבריאותית: 1. עברתי כריתת כליה עקב סרטן בתוך הכליה. 2. כמו-כן כעבור שנים סרטן מלנומה עברתי כריתת שומה לאיזה תחום שייך הנושא המתואר/ לאיזה רופא עלי לפנות? כמו כן מעט מידע על הממצא תודה רבה רבה אידה

שלום רב, השאלה לא שייכת לפורום לגידולים נוירואנדוקרינים, ממליצה לך לקבוע פגישה עם רופא אנדוקרינולוג להמשך בירור הממצא. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים