כימותרפיה פרוצדורת יאהו גימסן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/12/2008 | 16:06 | מאת: gadeb

בעלי חולה בסרטן אנדוקריני בלבלב עם גרורות רבות בכבד הוא עבר כימואמבוליזציה וטופל 3 פעמים בשוויץ. תוך כשבועיים יעבור C.T. כדי לראות את תוצאות הטיפול האחרון בשוויץ. הוא סובל משילשולים בלתי פוסקים כאבים ויורד במשקל כל הזמן (הוא כבר היה רזה מאד לאחר כל מה שעבר בשנה האחרונה). עכשיו רוצים להציע לו לעבור כימותרפיה ששמה פרוצדורת או פרוטוקול יאהו גיימסן האם יש לכם אינפורמציה על הכימותרפיה הזו או שיש כימותרפיות אחרות או שידוע לכם על טיפולים אחרים שכדאי לנסות. אודה לכם עבור תשובתכם

שלום רב, האם בעלך מטופל בזריקות חודשיות של אנאלוג לסומטוסטטין, אשר יכולות לעזור נגד השילשולים? השם של הכמוטרפיה הוא לא נכון, האם את יכולה לכתוב אותו באנגלית? בברכה, ד"ר גרוזינסקי

28/12/2008 | 20:38 | מאת: gadeb

אכן מקבל את הזריקה של 120 מ"ג קודם קיבל כל חודש עכשיו מקבל אותה כל שבועיים עדיין יש שלשולים רבים מחר אברר את השם של הכמוטרפיה ואז אשלח את השם המדוייק תודה

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים