מודאגת מאוד מאוד מה לעשות?

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

03/03/2019 | 23:43 | מאת: אמי

שלום אני בת 41 , ברקע הודגקין לימפומה לפני 10 שנים, לפני כשבוע עשו לי fna בבלוטת תריס ובבלוטת לימפה באזור(ע"י דר ליאת מהדסה). הבלוטה היתה 1×0.6×0.7 עם הסתידויות זעירות ודי ווסקולרית. ובלוטת הלימפה היתה בצד השני בתחנה 4 בגודל תקין אך הטרוגנית לכן בוצע fna גם ממנה. אני מודאגת ממש.

אמי שלום, בשאלה לא קשורה לפורום זה, מציעה לפנות לרופא ששלח אותך לניקור כדי לקבל את התוצאה ולהחליט על המשך יטפול או מעקב. בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים