גידול באדרנל ואינטרסקס

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

12/02/2019 | 12:30 | מאת: אור

שלום וברכה בן 45 יש לי גידול באדרנל 3×5 ס"מ, בגודל יציב כבר 12 שנה לפחות. לפי mri מדובר באנדומה. אני חולה מספר שנים במחלה לא ברורה, בעיקר מיחושים בבטן והרגשה כללית גרועה. לאחרונה עלה בי חשד שאני אינטרסקס, מנותח או לא. הסיבות לחשד, זהות לא מוגדרת לגמרי, נפיחויות שונות, בסמוך לפי הטבעת, עם רגישות מינית חזקה שם והתנפחות בכפוף לגירוי. ההורים לא מנדבים מידע, ואינני מסוגל נפשית להעלות נושא כזה מול רופא המשפחה או אנדוקרינולוג. שאלותי: ,1. האם ייתכן שהגידול מולד, ויכול לגרום לאינטרסקס.? 2. האם ייתכן שהגידול ממיר במרץ טסטוסטרון לאסטרוגן? 3. כיצד ניתן לברר היסטורית אם אני אכן אינטרסקס? אשמח מאוד לתשובה מהירה תודה

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, ממליצה מאוד לפנות למרפאות המתמחות בנושא (יש באיכילוב ובבני ציון, במסגרת של מכונים לאנדוקרינולוגיה), וכן להתייעצות מסודרת עם אנדוקרינולוג - זה רק לטובתך וזה יוריד את הלחץ. בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים