זריקות סנדוסטטין 30 מ"ג

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/01/2019 | 16:33 | מאת: תמי

לאחר זריקה שנייה של סנדוסטטין 30 מ"ג נצפתה עלייה של רמת הסוכר בדם מ 109 ל 129. ידוע לנו שזה צפוי והשאלה היא האם צפוי או אפשרי גם שינוי לטובה בהמשך והאם ההתייחסות לעלייה זו היא כפי שמתייחסים לסכרת רגילה ומה ניתן ורצוי לעשות?? המון תודה, תמי.

תמי שלום, כן, זה צפוי וההתייחסות היא כמו לסוכרת רגילה - מומלץ לשמור דיאטה דלת פחממות ולהיות במעקב של דיאטנית, לעשות פעילות גופנית. כמו כן, מומלץ לעשות מעקב של רמות סוכר בבית, מידי פעם, לפני כל ארוחה, שעתיים אחרי ארוחה ולפני השינה. ממליצה לעדכן את הרופא המטפל לגבי התוצאות. כמו כן, לבצע מידי 3 חודשים בדיקת דם לסוכר ו-HGBA1C. בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

24/01/2019 | 09:32 | מאת: תמי

תודה רבה על התשובה. ועוד שאלה קטנה - האם רמת סוכר של 129 מחייבת טיפול תרופתי מיידי או ניתן ברמה זו אם היא יציבה לנסות תחזוקה טבעית כפי שהמלצת?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים