מה האמצעי האבחון הטוב

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/01/2018 | 16:27 | מאת: דוד

יש לי נודלים בבלוטת התריס מספר שנים מעקב באולטראסאונד. אחרי fna תקין לפני 3 שנים. יש לי בלוטות שחי מעט נפוחות. שאלתי מה הבדיקה העדיפה לאבחון ןלמעקב של בלוטות השחי? סיטי או אולטראסטונד בהקשר לגילוי סרטן. אציין אני גם במעקב ריאות פחות קרינה 3 שנים בגלל קשרית בריאה תחתית 5 ממ ואז גם רואים בית בלוטות שחי, האם זה מספק או לגשת לאולטראסואנד בית שחי? זה יגלה משהו נוסף חיוני לאבחון? תודה אני בן 50 בריא.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום, ממליצה לפנות לפורום של בלוטת התריס או של אנדוקרינולוגיה בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים