ניקור

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/04/2008 | 12:32 | מאת: שיר

שלום רב, היתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר בעקבות בדיקותיי אמר כי כנראה היתה לי את מחלת השימוטו וחלק מהצלקות שהיא משאירה אלה הגידולים שיש לי. לדעתו כמעט בטוח שהכל בסדר אך יש לעשות ניקור לנולדס שבגודל עד 1.8 ס"מ. תור לניקור יש לי מחר אצל מישהי שידועה אנדוקרינולוגית אך הרופא אמר שעדיף שאעשה אצל אחר. אבל אצל האחר זה יהיה עוד 3 חודשים במקרה הטוב.... מה עדיף? מחר או להמתין....?

לשיר שלום, השאלה שלך היא שאלה בעייתית, בגלל שקשה לתת תשובה בלי לדעת יותר פרטים. לכן, אני ממליצה להתיעץ עם הרופא שמטפל בך, אנדוקרינולוג או א.או.ג. ולפי זה להחליט. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים