אשך טמיר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/12/2016 | 00:00 | מאת: ymom

שלום בני בן 13 בגיל 5 עבר 2 ניתוחים לאשך טמיר. אחד לכל צד. חזרנו לביקורת אחרונה אצל הרופא אמר שהכל נראה יפה מאד. אבל- שכל חודשיים הילד צריך לבדוק את האזור שאין שינויים כי מי שעבר ניתוח כזה יש לו סיכוי גבוה יותר לחלות בסרטן האשכים. הרופא אמר את זה לילד וכמובן שהוא מאוד מוטרד מאז. שלא לדבר עליי. זה לא עוזב אותי לרגע. מה עלינו לעשות?

שלום רב כפי שציינתי בתשובה למייל, מגיע לילד לקבל כל סיוע שיידרש וחשוב שאם הוא מגלה כל שינוי באשך יגיע לבדיקת רופא בהקדם. גילוי מוקדם מאפשר טיפול טוב מאד, בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים