אשך טמיר - המלצה לרופא מנתח

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/03/2016 | 14:24 | מאת: נחמה

שלום רב, הנכד שלי נולד עם אשך אחד טמיר (אני לא יודעת היכן הוא ממוקם) . הוא בן 5 חודשים , אני מבינה שמומלץ לבצע ניתוח בגילאים 5 חודשי עד שנה . אנחנו מחפשים את הרופא הטוב ביותר בארץ כדי שיהיה בידיים הכי טובות שאפשר . גם אם זה בפרטי . אנחנו מודעים לחשיבות הצלחת הניתוח על ההשלכות שיהיו לילד בבגרות וכו.. לכן חשוב לנו למצוא את הרופא הטוב והחשב ביותר שעושה הרבה ניתוחים של אשכים טמירים ויש לו אחוז הצלחה גבוהה . תודה מראש על העזרה

שלום נחמה איני נוהג להמליץ באתר על מנתח מסויים אך אוכל לאמר לך שלכירורג ילדים בכיר שעובד במחלקה כירורגית ילדים מוכרת, יש ניסיון בניתוחים של אשך טמיר. לפני הניתוח חשוב לדעת אם האשך נמצא באזור המפשעה או בחלל הבטן כיוון שהגישה הניתוחית היא שונה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים