קטטר אפידורל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/03/2015 | 16:26 | מאת: גיא

שלום, אני בן 16.5 ובעוד שבועיים אני עומד לעשות ניתוח לתיקון שקע בחזה. לאחר הניתוח אני צריך לקחת קטטר אפידורל בשביל הכאבים והשאלה שלי היא האם ניתן לקחת משהו אחר במקומו שיהיה בעל אותה השפעה?

שלום גיא ישנן מספר דרכים לטיפול בכאב לאחר ניתוח מהסוג שאתה עובר ואם לא תרצה את הקטטר האפידורלי, ניתן יהיה למצוא טיפול חליפי. לכל טיפול במשככי כאב יש יתרונות וחסרונות ואני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא המנתח והמרדים ולקבל החלטה משותפת. בהצלחה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים