אנקופרזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/07/2013 | 08:39 | מאת: אמא

שלום, קיבלתי המצלה עליך מחברה שעובדת איתי :-) בני בן ה 8, סובל מאנקופרזיס לאחר נסיון טיפולי אצל גסטרולוג ילדים, הכולל מעקב התנהגות, נורמולק, בדיקות דם שונות, הוא הפנה אותנו לפסיכולוג. הפסיכולוג הפנה אותנו לרכיבה טיפולית הכוללת ליווי של פסיכולוגית חינוכית, הדבר לא עוזר בכלל. הילד טוען שלא מרגיש שיוצא לו! אני מוצאת את עצמי מכבסת 2-3 תחתונים ביום! לפני כחודש, היינו במיון עם כאבי בטן, ובצילום נראה שיש כמות צואתי גדולה.

שלום רב נראה שהמצב מורכב וככלל במצבים אלה, תמיד יש מעורבות של הגוף והנשמה. אוכל לראותכם אך נראה לי שבדיקת מנומטריה אם עוד לא בוצעה היא חיונית ולכן עדיף לבצע אותה לפני שתבואו. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים