פיסורה לתינוקת בת שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/04/2013 | 00:51 | מאת: הילה

שלום דוקטור, לפני כחודש יצאה לבתי פיסורה מתחת לפי הטבעת,דבר הגרם לה לעצירות בהוראת רופא ילדים נתתי לה אבקה לריכוך הצואה ומרחתי לה משחה נגד טחורים "רקטוצורין". לאחר טיפול של שבועיים,פסקו העצירויות אך הפיסורה עדיין שם. לאחרונה נראה ששוב כואב לה. מה עליי לעשות? קבעתי גם תור לכירורג ילדים,אך עדיין העניין קצת מלחיץ. תודה מראש, הילה.

שלום הילה בת כמה ביתך?, המפתח להצלחה בטיפול הוא התמדה כיוון שריפוי של פיסורה נמשך ימים ושבועות ולפתיחה שלה די בגוש צואה קשה אחד. הטיפול שקיבלתם הוא טוב ואת מרכך הצואה צריך לקחת לאורך זמן ולשמור על יציאה רכה. ביקור אצל כירורג חשוב כדי לאשר את האבחנה ולהוסיף טיפול לפי צורך. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים