ניתוח בקע מפשעתי מולד לבני בן ה- 12

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

27/06/2012 | 14:31 | מאת: ענבל

אני מעוניינת לקבל המלצה על מנתח לכירורגיית ילדים באזור הצפון מאחר וקיבלנו את שמך והבנתי שאתה כבר לא באזורינו ( אנחנו מרמת הגולן) אשמח אם תוכל להמליץ וכן לומר כמה מילים על הניתוח הזה וכמה ימי התאוששות וחזרה לפעילות סופרטיבית מאחר ובני הוא כדורסלן והנושא של חזרה לאימונים מאוד מטרידה אותו. האם תוכל גם להתייחס לבחירה של ניתוח באופן פרטי אל מול ניתוח בבי"ח ציבורי מבחינת האחריות ומידת הטיפול במקרה של הסתבכות לאחר הניתוח תודה מראש ענבל

שלום ענבל הניתוח מבוצע תחת הרדמה כללית, נמשך כחצי שעה והתאוששות לאחריו לרוב נמשכת מספר ימים אך חזרה למשחק כדור סל רצוי להמתין לפחות שבועיים. אני מגיע אחת לחודש למרפאת מרווה בראש פינה ואשמח לבדוק את בנך, בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים