ציפורן שנתלשה לבני המהלך אימון משקולות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/03/2018 | 20:33 | מאת: יוני

ההפנייה למרפאה בני קיבל משחה אנטיביוטית וחבישה מבקש לשאול: לאיזה תחום רופא מומחה זה שייך? מה המשך הטיפול הנדרש? האם ומתי ניתן לחזור להמשך פעילות ספורט מבלי לפגוע בצמיחת הציפורן החדשה?

שלום יוני מדובר בתחום שאין לו מומחה ספציפי ולכן בחלק מהמקרים מטפלים אורטופדים, בחלק כירורגים ילדים ויש גם מטפלים אלטרנטיביים. ככלל התהליך של צמיחת ציפורן נמשך מספר שבועות וחשוב לשמור על מיטת הציפורן נקייה ולהימנע מלחץ עליה עד שהציפורן תגדל. ממליץ שתהיו במעקב של מטפל אחר שיבדוק וימליץ לאחר בהתאם לממצאים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים