הליכה לא יציבה אירי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/05/2017 | 19:27 | מאת: ימאן

שלום רב, בן שלוש שחלה הדלקת ריאות חמורה עם נוזל מוגלתי. מצבו החמיר והסתבך עד שעבר ניתוח לשאיבת הנוזל. אך כמה ימים אחרי חזרו גלי החם..ונאלץ לעבור ניתוח שני עקב תמט ריאתי ( ריאה כלואה). הניתוח השני היה ב 30.4.. אחרי הניתוח היתה לו הליכה לא יציבה..וההסבר שקיבלנו מהרופאים שבגין חולשת שריריתם, אשפוז ממושך וניתוח טרי. לאט לאט הוא התחיל להתאושש ולחזור להליכה הקודמת. רק לפני יומיים שמתי לב שהוא טיפה צולע וסוחב קצת את אחת הרגליים.. מתלונן על כאב בטן לכמה שניות ואז עובר מה זה יכול להיות האם לגשת לרופא או למיון לבדיקה?! על שיתוף פעולה אני מודה מראש

שלום רב בנך סבל מאמפיאמה ועבר שני ניתוחים בחזה. הצליעה ממנה החל לסבול קשורה כנראה יותר לטיפול לאחר הניתוח ופחות מתאים לסיבוך של הניתוח. ממליץ לקחת אותו לבדיקה בהקדם אצל הרופא המטפל או בבית החולים שנותח. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים