טיפול בציפורן שנתלשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

04/01/2017 | 18:50 | מאת: בקה

הציפורן נתלשה בשל חבלה והופעת המותומה מתחתיה. השאלה אם ניתן לטפל בחבישה כוcoloplast או granuflex? אשמח לקבל תשובה בהקדם ובמידה ולא מה כן ניתן לעשות. תודה מראש!!!

שלום רב במידה ומיטת הציפורן לא נפגעה אמורה לגדול ציפורן חדשה ועלינו רק לשמור שהאצבע תהיה נקייה וללא לחץ. אין לי ניסיון עם המשחות שציינת אך משחה אנטיביוטית כמו גנטמיצין טובה למניעת זיהום. במידה ויש פגיעה באצבע יש מקום להתייעץ עם רופא אורטופד. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים