ניתוח לייזרשאלה לרופא והתיעצות עם אנשים שעברו זאת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/07/2000 | 09:22 | מאת: michal

היכן לדעתך נמצא הציוד הטוב ביותר והמשוכלל ביותר לניתוחי לייזר שואלת כיון שביעוץ לניתוח נאמר לי שאותו מקום הוא הכי משוכלל בעולם מבחינת מיכשור רציתי לדעת אם יש אמת בדברים אלה שאלה נוספת הומלץ לי לעבור ניתוח רק בעין אחת -קוצר ראיה העין השניה גם אינני רואה טוב מספר 2 הסיבה שלוב לראיה מריוק וקרוב הרינ י מעל גיל 45 מה דעתך על ניתוח רק לעין אחת לקוראים מי שהתנסה בניתוחח כזה אשמח לקבל תגובות

28/07/2000 | 00:48 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

מיכל היקרה, בהחלט יש הבדל בציוד שנמצא במכונים שונים בארץ וככל שהליזר חדש יותר הוא יותר משוכלל. אין שום בעיה עם ניתוח בעין אחת בלבד. דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע