אלרגיה בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/07/2000 | 23:43 | מאת: גלית

הרכבתי במשך 7 שנים עדשות מגע רכות והעיניים כל הזמן היו אדומות ולפני שנה התחילו דלקות. רופא עיניים אמר לי להפסיק להרכיב עדשות, אך הדלקות נמשכו גם לאחר שימוש בטיפות מסוגים שונים. נאמר לי שזו אלרגיה, אך לא ידוע למה. אילו סיבות יכולות להיות ואיזה טיפול מומלץ? (כיום אין לי דלקת אבל העיניים אדומות ויש הפרשות).

28/07/2000 | 00:43 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

גלית היקרה, אני חייב לבדוק את העין כדי לעזור לך אבל יתכן גם שהטיפות עצמן גורמות לאלרגיה. אם את לוקחת טיפות קבוע כדאי לפעמים לעשות הפסקה של חודש בטיפות. תתיעצי עם הרופא. דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע