קורטאוקונוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/07/2000 | 23:30 | מאת: אמיר

שלום שמי אמיר אני סובל מקורטאוקונוס כ5 שנים (בן 30) מרכיב עדשות קשות ומעוניין לדעת אם יש חדשות בתחום עם העדשות מעט קשה לי להסתדר שמעתי על רכות אצל האופטמטריסט שלי אשמח לשמוע אם יש עוד. תודה

17/07/2000 | 00:33 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

אמיר היקר, קרטוקונוס זה בלט של הקרנית הגורם לעיוות הראיה. רק עדשות קשות מסוגלות להקטין את הבליטה בקרנית ולחזיק אותה ישרה. עדשות רכות לא טובות לכך. כמובן שאם אתה לא מסתדר עם עדשות או משקפיים ניתן תמיד לבצע השתלת קרנית עם הצלחות טובות מאד.

31/07/2000 | 00:06 | מאת: אדיר חריר

ברצוני לקבל את כל החומר הנמצא ברשותך כל מחלת העיניים בשם "קורטאוקונוס" כל מה שיש בידך בתודה מראש:אדיר חריר נ.ב: אני מאוד מקווה שתענה למכתבי זה מכיוון שאני זקוק לחומר על מחלה זו באופן דחוף ואודה לך אם תשלח את החומר אשר דרשתי אל כתובת הדואר האלקטרוני שלי [email protected]

29/07/2000 | 15:03 | מאת: קובי

יש בשערי צדק בירושלים מרפאה עם הצלחה טובה מאוד להתאמה של עדשות לקרטאקונוס

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע