שיטת בייטס לשיפור הראייה ולהורדת משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/07/2000 | 00:30 | מאת: ש

שלום רב לאחרונה שמעתי ואף קראתי על שיטת בייטס שעוזרת לשיפור הראייה והורדת משקפיים על פניה נראית השיטה מבטיחה מאוד ולאחר כמה חודשים של תרגול תרגילי השיטה המשקפיים אמורים לרדת או לחילופין המספר במשקפיים ירד בהרבה רציתי לדעת האם אכן זה כך ובעזרת שיטת בייטס אוכל להוריד את המספר במשקפיים או בכלל להוריד את המשקפיים ואם כן האם לאחר ההגעה לתוצאה הראויה הפסקת התרגול תגרום לעליית המספר בחזרה. ובכלל האם יש סיכונים כלשהם בשיטה זו והאם יש בה תועלה כלשהיא אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לענות על שאלתי זה ממש חשוב לי לדעת בתודה מראש ש.

17/07/2000 | 00:55 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

אין לי ניסיון עם השיטה אבל ככלל תרגול שרירי הראיה יכול לעזור בשיפור החדות ולהוריד את המספר. השאלה היא האם לאחר הפסקת הטיפול המספר לא חוזר. כדאי לדבר עם אנשים שעברו את הטיפול.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע