עדשות מגע ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/09/2016 | 01:10 | מאת: דניאל

שלום רב ניסיתי עדשות מגע חודשיות טוריות של ג'ונסון (אואזיס) וכן יומיות טוריות של סאופלון- (clarity (one day, ובשניהם חוויתי יובש חמור בעיניים, שמתבטא באדמומיות, עקצוץ, אי נוחות ועין אדומה. יכול להיות שזו גם רגישות לתמיסה ולא רק לעדשת מגע (כי כשהזלפתי לעדשה עוד מהתמיסה מיד הרגשתי ויתר צריבה ותחושת שריפה בעין), אבל עם העדשות של סאופלון כאמור אין צורך בשימוש בתמיסה ובכל זאת הרגשתי יובש. היובש בעיניים לא קיים אצלי עם משקפיים בכלל. שאלתי היא: במידה וניסיתי את שני המותגים הללו וחוויתי יובש בעיניים, האם יש סיכוי שעדשות מגע של יצרנים אחרים לא יגרמו לי ליובש בעיניים? (למשל בוש אנד לומב, איר אופטיקס, קופר ויז'ן ואחרים) בתודה

שלום, יש בהחלט סיכוי. אבל דורש בדיקה ומעקב אופטומטריסט. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע