עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/07/2016 | 12:56 | מאת: ליטל

שלום רב, הייתי שנים עם עדשות מגע יומיות של ג'ונסון one day acuve moist. העדשות היו לי טובות מאוד קלות להרכבה והסרה ולא מורגשות. בפגישה עם אופטרומיסט חדש ומקצועי אמר שהעדשות בעצם לא כל כך טובות והן למעשה שואבות לחות מהעיניים והמליץ על עדשות חודשיות של clarity מסיליקון הידרוגל ואמר שהן בריאות יותר לעין. שמתי אותן והן היו ממש נפלאות. הבעיה שכאשר ניסיתי להסיר אותן היה ממש קושי עם עין שמאל. העדשה ממש נדבקה לעין. הרטבתי ועדין כשהסרתי העין היתה אדומה. רציתי לשאול האם העדשות האלו יותר מיבשות לי את העין מהmoist? האם העדשות הקודמות באמת בעייתיות? האם לגונסון יש עדשות יותר נושמות? חשוב לי לקבל דעתך כי אני ממש מבואסת (בעבר ניסיתי את חניתה ופוקוס דייליס והיתה להן בעיה של הדבקות לעין והסרה. בעיה שאין אותה כלל ביומיות וגם בחודשיות של גונסון שניסיתי בעבר) תודה רבה!

שלום, חיזרי אל האופטומטריסט שלך, ספרי לו על כך, אני בטוח שימצא לך פתרון. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע