תדירות החלפת התמיסה של עדשות מגע רכות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/06/2016 | 23:12 | מאת: שינה

שלום רב, האם אני צריכה להחליף את התמיסה שבה מושרות עדשות מגע דו-שבועיות גם אם לא הוצאתי את העדשות ולא השתמשתי בהן במשך 10 ימים, למשל? איני משתמשת בהן באופן קבוע. האם בכל זאת אני צריכה להחליף את התמיסה בתדירות קבועה, או רק אחרי שימוש? תודה

שלום, יש להחליף תמיסות כל 2*-3 ימים , כאשר לא משתמשים בעדשות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע