משקפי ראייה לניסטגמוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/05/2016 | 22:41 | מאת: ויקו

שלום רב, יש לי ניסטגמוס מולד שעד כה לא הפריע לי יותר מידי בתפקוד היומיומי, לאחרונה נהיה לי מאוד מאוד קשה לנהוג בשעות הלילה, העיניים משתגעות והראש זז. לא מצאתי אינפורנציה על משקפי ראייה המיועדות לניסטגמוס, עלויות והאם יש רופא ספציפי המתמחה בנושא או כל רופא עיניים? אני במכבי ואשמח להמלצות לרופא מתאים באיזור המרכז

שלום, הכתובת שלך היא אופטומטריסט טוב שמתמצא בנושא. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע