איך נעשת בדיקת sl emg בעין?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/04/2016 | 16:07 | מאת: מירי

שלום ד"ר, אבי בן 83 מזה כחודש הוא התחיל לראות בעין אחת כפול לא באופן קבוע והוא מרגיש לחץ בתוך העין ומראה העין נראה קצת יותר קטן לאחר בדיקות שבהם לא נראתה סיבה לכך שלחה אותו הרופאה לעשות בדיקת sl emg האם תופעה כזו של ראיה כפולה מוכרת לך ומה יכולות להיות הסיבות? האם בדיקה זו מורכבת? יכולה להזיק? תודה

שלום, זאת בדיקה נוירולוגית לא מזיקה כלל וכלל. הייתם אצל אופטומטריסט טוב ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע