עדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

06/01/2016 | 21:47 | מאת: רון

המספר שלי הוא כמעט מינוס 5. מצריך עדשה דקה 1.67 מה ההבדל בין עדשות אינדיבידואל הצרפתיות לבין עדשות "סוג של צייס" ללא סימון..או משהו כזה..? נאם שניהם בליטוש אחורי ועם שדה ראיה נרחב? כי המחיר כפול שתיים...

שלום רון , יותר חשוב מסוג העדשה הוא האופטומטריסט שבודק אותך והיכולת והידע והכשרון שלו להתאים לך עדשה מולטיפוקלית נכונה לפי הצרכים שלך העיסוק שלך המספרים שלך וכדומה. אני לא מכיר עדשות כאילו צייס , אין כזה דבר כאילו, ואין צייז ללא סימן של צייס. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע