מציאת מסגרת ע"פ מדידה לאדם בעל פיגור

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/12/2015 | 13:38 | מאת: גיא

שלום אבקש את עזרתך התאמת מסגרת ע"פ מידות בלבד (מה הם המידות שצריך לקחת על מנת לרכוש מסגרת מתאימה) ומה הם המסגרות והעדשות העמידות ביותר. תודה מראש

שלום, אי-אפשרי ככה להתאים משקפיים. מצטער. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע