רוחק ראיה, +0.75, בת 23

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/12/2015 | 18:13 | מאת: Vera

שלום! אני סטודנטית, ולכן מבלה הרבה מאוד זמן בקריאה ובישיבה מול המחשב. בתקופה האחרונה החלו להופיע כאבי ראש ועייפות של העיניים אחרי ישיבה ממשוכת. עשיתי בדיקת ראיה, והתגלה +0.75 עם צילינדר 0.5 רציתי לשאול מתי עלי להרכיב את המשקפיים? רק בקריאה, או גם ביום-יום? חלק מהאופטומטריסטים שאותם שאלתי אמרו לי משום שאני בת 23 יש להתייחס לקוצר הראייה כאל רוחק ראייה ולהרכיב את המשקפיים גם ביומיום...

שלום, את מעט בלבלת מושגים בשאלתך. ציינת שיש ל 0.75+ מצד אחד , שזה רוחק ראייה , ושיש לך קוצר ראייה מצד שני. אם אני מבין נכון את מצבך , עלייך להשתמש במשקפיים רק בקריאה ומחשב. שוב , אני מסייג , הייתי מעדיף לבדוק אותך , ואת המשקפיים ואש לייעץ לך נכונה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע