כשל בהתאמת משקפיים עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/10/2015 | 21:52 | מאת: בראל

האם יש אפשרות לכשל בהתאמת משקפיים בגלל תסמונת מפרק הלסת(tmj),זה כאבים מטורפים בכול איזור הפנים במפרק הלסת וכאבי ראש.יכול להיות גורם לכשל הוא הכאב,הסטרס בגוף,הלחץ או כאבי הראש?

שלום, תיאורטית הכל יכול להיות, פנה אלי ותאם בדיקה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע