לעקוף משקפי מולטיפוקל במשקפיים רגילים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/08/2015 | 15:01 | מאת: אלון

שאלה: האם יש תלות בין המספר לטווח קריאה למספר לטווח הרחוק? כי מנסיוני בעדשות מולטיפוקל אם המספר לרחוק גבוה מאד קשה לרדת במספר לטווח קריאה,יש מגבלה ל-gap מדוע אני שואל: כי כסף למשקפי מולטי אין לי ואני רוצה לעשות משקפים רגילים לחלוטין שהפקטור המוביל הוא קריאה ושימוש במחשב וכמה שאצליח לראות לרחוק זה בסדר גם אם לא מושלם כי אלה לא משקפים למרחב הפתוח. אודה לתגובה.

שלום, תיאורטית זה אפשרי, ממש לא תראה טוב לרחוק , וזה לא יהיה מושלם למחשב או לקריאה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע