פריזמות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/07/2015 | 12:02 | מאת: אביבה

האופטומטריסט אמר לי שאני צריכה משקפיים עם פריזמה כדי למקד את הראיה. האם זה נכון לשים את כל השלוש באותו צד או לחלק לשתי העיניים את הפריזמות. קשה לי מאד להתרגל לפריזמה ואולי אם זה היה מחולק בין שתי העיניים, היה לי יותר קל להתרגל. מה דעתך? זה חשוב לי. תודה אביבה

שלום אביבה, שאלה מצויינת, עדיף לחלק את הפריזמות בין 2 העיניים להסתגלות קלה יותר. אני לא יודע אם זה(!) מה שמונע ממך להסתגל. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע