בדיקת עיניים אופטית לאדם בעל פיגור שכלי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/07/2015 | 22:58 | מאת: bri

שלום רב, יש לי אח בשנות הארבעים לחייו, בעל פיגור שכלי, ולכן הוא חוסה במוסד לאנשים עם צרכים מיוחדים. רמת הפיגור אצלו היא קלה-בינונית. בזמן האחרון הוא מתלונן ע"כ שהוא לא רואה טוב. לדעתי, הוא צריך לעבור בדיקת ראייה אצל אופטומטריסט. אבל איך ניתן למצוא אופטומטריסט שעובד עם אוכלוסיות מיוחדות כמו של אחי היקר?

שלום, תיצור קשר עם קופת החולים שלך , ובקש בדיקת ראייה אצל רופא עיניים מומחה לילדים. זאת הכתובת הכי טובה לדעתי עבורך. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע