תסמונת בראון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

23/06/2015 | 08:36 | מאת: תמי

האם נער שסבל מתסמונת בראון והיום התופעה כמעט נעלמה יכול להרכיב עדשות מגע?

שלום, לא נראה לי שיש מניעה, יש להתייעץ עם רופא עיניים. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע