סימנים אדומים על גשר האף

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/04/2015 | 18:17 | מאת: יפעת עדיני

שלום לאופטומטריסט אייל ברקו, אני מתלבטת מאוד ואשמח לדעתך : אני לפני רכישת משקפי אופיס לראשונה ולא הרכבתי משקפי קריאה קודם לכן. שמתי לב שבהרכבת משקפי השמש שלי אני נשארת עם סימנים אדומים בולטים על גשר האף. אני בת 48 ועור הפנים דק יחסית. איזה מסגרת עלולה ליצור יותר לחץ (בגלל משקל / מבנה ) על גשר האף? ובמידה וזה יקרה באיזו מסגרת ניתן יותר לשפר את האחיזה על האף ? האם מתכת (פלדת אל חלד או אלומיניום) או מסגרת פלסטיק ? אני מוטרדת כיוון שמדובר על מחיר מסגרת וגם הסיכון להעביר את העדשות למסגרת חדשה אם הבחירה לא תהיה מוצלחת..., תודה מראש על תשובתך, יפעת.

שלום יפעת, את חייבת לפנות למקום מקצועי ומנוסה שיידע להתאים לך משקפיים נכונים למבנה הפנים והאף שלך. תציגי את הבעיה לפני הרכישה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע