עדשות רכות-בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/03/2015 | 18:28 | מאת: טובה

כמה זמן לפני בדיקת ראייה צריך להוריד עדשות מגע רכות?? בהתחשב בכך שאין לי ספייר

שלום,, מספיקה חצי שעה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

16/04/2015 | 09:43 | מאת: עדן

הייתי אתמול אצל רופאת עיניים והיא טוענת שיש להמנע ממעדשות מגע במשך שבועיים על מנת לאפשר לקרנית לחזור למצב הטבעי שלה ואז לבצע בדיקת ראיה- האם זה נכון

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע